Italienii se revoltă din nou. Ce a observat un bărbat pe nota de plată de la pizzerie și ce explicații au oferit patronii

Data actualizării: Data publicării:
mai multe persoane mananca pizza
Ce a observat un bărbat pe nota de plată de la pizzerie FOTO: Getty Images

Italienii sunt tot mai scandalizați din cauza „surprizelor” care vin odată cu notele de plată în baruri și restaurante. După ce localurile au început să taxeze suplimentar pentru sendvișuri tăiate în două și pentru cuburile de gheață din băuturi, mai recent, un italian aproape că a suferit un șoc când a văzut suma cu care a fost taxat pentru că ospătarul i-a tăiat tortul.

Fabio Bregolato și-a povestit pe Facebook experiența pe care a avut-o într-o pizzerie din Pino Torinese, o localitate mică din provincia Torino. Bărbatul spune că a mers în localul respectiv împreună cu rudele lui, pentru că sărbătoreau o zi de naștere. „Noi eram zece, pizza excelentă și servicii bune, dar... 15 euro pentru că au tăiat o prăjitură adusă de noi a fost cu adevărat revoltător”, a spus bărbatul, care a postat pe rețeua socială și nota de plată, potrivit Il Messaggero.

Untitled
Un bărbat a fost taxat la pizzerie cu 15 euro pentru că ospatarul a tăiat tortul FOTO: Il Messaggero

Bregolato a mai spus că au adus tortul de acasă, pentru că pizzeria nu avea în meniu desert: „Pizzeria nu putea să facă un desert, dar ne-au spus că putem aduce un tort din altă parte”.

După ce povestea a devenit cunoscută, pe rețelele sociale a izbucnit întreagă dezbatere. Evident, cei mai mulți oameni au fost de partea lui Fabio Bregolato, dar au fost și unii care au spus că serviciile trebuie plătite.

Același lucru a fost afirmat și de proprietarii pizzeriei în cauză: „Este un serviciu care implică un cost. Este trecut pe bon, plătim taxe.” De asemenea, ei au mai spus că respectivul client de fapt nu ceruse în prealabil permisiunea de a aduce un desert din afara restaurantului. „Nu suntem obligați să oferim acest serviciu și sunt riscuri dacă servim ceva ce nu producem, pentru că noi facem meniuri și pentru cei cu intoleranțe alimentare”, au mai spus proprietarii.

De asemenea, au mai explicat că tortul adus de clienții în cauză era mic, pentru cel mult 6 persoane, iar chelnerița a muncit 25 de minute ca să obțină 10 felii pe care să le aranjeze pe farfurie în așa fel încât să arate bine, timp în care ea nu a mai putut să facă altceva.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri