Galerie Foto La două zile după ce s-au mutat în casă nouă, doi soți au făcut o descoperire bizară în pereți. Misterul a fost, până la urmă, elucidat

Data actualizării: Data publicării:
barbat cu maiou rosu
un barbat a gasit sticle goale in zidul casei

Doi soți care abia se mutaseră într-o casă nouă, în New Jersey, au făcut o descoperire extrem de bizară în spatele unui perete din gips-carton, în timpul unor reparații.

Cathy și Roy Aukamp, de 51, respectiv 52 de ani, locuiau în noua lor casă de numai două zile, când subsolul s-a inundat în urma unei furtuni. În timp ce demontau părțile îmbibate cu apă ale peretelui, o mulțime de sticle goale de rom a năvălit în încăpere.

Doi soți care abia se mutaseră într-o casă nouă au făcut o descoperire extrem de bizară în spatele unui perete: o mulțime de sticle goale de rom FOTO: Profimedia Images
Doi soți care abia se mutaseră într-o casă nouă au făcut o descoperire extrem de bizară în spatele unui perete: o mulțime de sticle goale de rom FOTO: Profimedia Images

„Soțul meu a trebuit să îndepărteze peretele umed și toate aceste sticle au năvălit de după zid”, a spus Cathy pentru o agenție de știri citată de New York Post.

Într-un videoclip filmat de cei doi soți, Roy poate fi văzut clătinând din cap mirat, în timp ce valul nesfârșit de sticle se revarsă din perete. „Însetat? E ora cinci pe undeva!”, spune Cathy amuzată.

Ei au postat imagini pe Instagram cu descoperirea ciudată, iar comentariile amuzante nu au întârziat să apară. „Au cumpărat o casă chiar de căpitanul Morgan (un brand de rom - n.n.)”, a spus cineva.

Alții, însă, au spus că nu este „nimic amuzant” în legătură cu dependența fostului proprietar.

Cathy a povestit că fostul proprietar a văzut videoclipul care s-a viralizat și i-a contactat. „Persoana a văzut videoclipul, ne-a sunat și ne-a spus că mai sunt sute de sticle în pereți, dar și că acum s-a lăsat și n-a mai consumat nimic de trei ani”, a spus ea.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri