La mijlocul propriei nunți, o mireasă a scos arma și a început să tragă. După eveniment a fugit și poliția indiană a dat-o în urmărire

Data actualizării: Data publicării:
doi miri tinanduse de mana merg catre altar, pe langa invitatii care stau pe scaune
La mijlocul propriei nunți, o mireasă a scos arma și a început să tragă FOTO: Getty Images

Poliția din statul Uttar Pradesh, aflat în nordul Indiei, a dat-o în urmărire o femeie care a tras cu o armă chiar în ziua nunții ei, în mijlocul petrecerii.

Momentul a fost filmat, iar videoclipul a ajuns perețelele sociale și distribuit intens, ajungând astfel și la poliție. Pe filmare se vede cum mireasa trage în aer patru focuri de armă, în timp ce stătea lângă proaspătul ei soț, potrivit BBC.

Imediat după eveniment, mireasa a dispărut.

Poliția locală a precizat că a înregistrat un dosar penal pe numele femeii, aceasta fiind căutată acum în tot statul.

Deși gestul pe care l-a făcut femeia este unul de bucurie, astfel de manifestări au fost interzise în India. În unele state arabe, dar și în nordul Indiei, există o tradiție a trasului cu arma în zilele de sărbătoare. Însă aceste incidente s-au soldat de multe ori cu rănirea sau chiar moartea unor oameni.

Potrivit legilor aflate acum în vigoare în India, oricine folosește o armă de foc în timpul unei sărbători, punând alte persoane în pericol, riscă închisoare ori amendă sau chiar ambele.

În 2016, o instanță superioară din Uttar Pradesh a decis ca fiecare caz de acest fel să fie investigat, chiar dacă nu este înaintată o reclamație la poliție.

Potrivit Times of India, mireasa a fost filmată de o rudă, care a postat apoi clipul pe rețelele sociale. Poliția a precizat pentru aceeași sursă că femeia „a fugit” pentru că se teme de arestare.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri