Meryl Streep s-a despărțit de soţul ei, Don Gummer, după 45 de ani de căsnicie

Data publicării:
streep
Actrița Meryl Streep, alături Don Gummer. Foto: Shutterstock

Meryl Streep şi soţul ei, Don Gummer, s-au despărţit după 45 de ani de căsnicie, anunţă People, potrivit News.ro. 

Sâmbătă, PEOPLE a confirmat că Streep, 74 de ani, câştigătoare a trei premii Oscar, şi Gummer, 76 de ani, au încheiat discret partea romantică a relaţiei lor în urmă cu şase ani.

„Don Gummer şi Meryl Streep sunt separaţi de mai bine de 6 ani şi, deşi vor avea mereu grijă unul de celălalt, au ales vieţi separate”, a declarat un reprezentant al lui Streep pentru PEOPLE.

Deşi perechea nu a fost văzută public împreună de la Oscarurile din 2018, actriţa a fost văzută purtând verigheta chiar vineri, la Premiile Princesa de Asturias din 2023, în Spania.

Pe 30 septembrie, ea şi Gummer şi-au sărbătorit cea de-a 45-a aniversare a căsătoriei.

Gummer, un sculptor din Louisville, Kentucky, a cunoscut-o prin fratele lui Streep în 1978. În acel moment, ea deplângea moartea iubitului ei, actorul John Cazale, decedat din cauza unui cancer pulmonar.

Odată ce Streep l-a întâlnit pe Gummer, cei doi au avut o conexiune instantanee. S-au căsătorit doar şase luni mai târziu, acasă la părinţii ei.

De-a lungul anilor, nici Streep, nici Gummer nu au spus multe despre viaţa lor amoroasă, dar au fost fotografiaţi unul lângă altul uneori.

Streep şi Gummer au patru copii: fiul Henry şi fiicele Mamie, Grace şi Louisa.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri