O "bombă din Al Doilea Război Mondial" descoperită în Germania s-a dovedit a fi o jucărie pentru adulți

Data publicării:
padure din germania
Sursa foto: Profimedia Images

O echipă de geniști a poliției germane, chemată să investigheze o posibilă grenadă descoperită într-o pădure din landul Bavaria, a dezvăluit că obiectul suspect s-a dovedit a fi o jucărie sexuală din cauciuc, informează The Guardian.

Un bărbat care ieșise la alergat a anunțat poliția după ce a găsit o pungă care conținea obiectul suspect într-o pădure de lângă orașul Passau, în apropierea graniței cu Austria și Cehia.

În Germania se întâmplă des să fie găsite obiecte explozive sau muniții, ascunse sau rătăcite, chiar și la 75 de ani de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial.

Când geniștii au ajuns la locul indicat și au verificat conținutul pungii, au stabilit că era vorba despre o imitație de grenadă, din cauciuc. În pungă se mai aflau prezervative și lubrifianți, ceea ce a clarificat scopul obiectului, a anunțat poliția germană, citată de agenția dpa. "O căutare pe internet a confirmat suspiciunea", a comunicat poliția. "Chiar există jucării sexuale în formă de grenade de mână".

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri