O femeie a câștigat un premiu uriaș la loterie, a plătit datoriile rudelor, iar apoi a rupt legăturile cu ele: Toți au devenit lacomi

Data actualizării: Data publicării:
cuplu care deschide o sticla de sampanie
Gillian Bayford și fostul ei soț, în ziua în care au încasat câștigul la loterie FOTO: Profimedia Images

O britanică și soțul ei au câștigat peste 180 de milioane de dolari la o loterie în 2012. Acum, ea a povestit că premiul uriaș care i-a schimbat viața, i-a adus și tensiuni în familie. Femeia nu a fost invitată la nunta tratelui ei și în prezent, a întrerupt orice legătură cu mama sa.

În august 2012, Gillian Bayford și soțul ei au câștigat echivalentul a 187,5 milioane de dolari la o loterie EuroMillions. Premiul i-a distrus însă lui Gillian toate legăturile de familie.

Gillian Bayford a declarat pentru The Sun că le-a dat membrilor familiei ei aproximativ 20 de milioane de lire sterline (aproximativ 25 de milioane de dolari), dar că, în ciuda acestui ajutor, a rupt relațiile de familie.

Femeia, care acum locuiește în Scoția, a spus că după ce a câștigat premiul la loterie a început să le plătească rudelor datoriile pe care ele le aveau. Gillian a afirmat că, printre altele, a dat echivalentul a 887.079 de dolari pentru a acoperi o datorie pe care tatăl și fratele ei o aveau după ce dăduseră faliment. Ea a continuat să-și susțină financiar familia. Chiar a cumpărat pentru părinți un apartament în Scoția, deoarece ei nu aveau o casă și stăteau într-o rulotă.

La nouă luni după ce a primit premiul, părinții ei au presat-o să îi dea bani fratelui ei, așa că ea i-a dat acestuia aproximativ 1 milion de dolari pentru ca el să înceapă o nouă afacere. La scurt timp după aceea, cei doi au încetat să își mai vorbească, iar bărbatul nici măcar nu a invitat-o la nunta lui.

În ciuda faptului că și-a ajutat financiar familia, Bayford a declarat că relațiile s-au deteriorat dramatic. În prezent, ea nu mai vorbește cu mama ei. Într-un interviu pentru The Mirror în 2016, mama lui Bayford, Brenda McCulloch, a spus că este tristă că nu mai ține legătura cu fiica ei și cu nepoții. Ea a spus că, deși fiica ei a fost „incredibil de generoasă”, le-a dat o sumă de bani mult mai mică, nu 20 de milioane de lire sterline.

„Este supărător și crud. Banii trebuiau să-i facă pe toți fericiți. Dar i-a făcut pretențioși și lacomi.", a fost replica lui Gillian Bayford.

Nu doar relațiile cu rudele ei de sânge s-au stricat. La 15 luni de la câștigarea premierului, femeia a divorțat. Fostul ei soț Adrian Bayford, a declarat pentru The Daily Mail în 2013 că premiu la loterie a fost „stresant” și că au ajuns să petreacă mai puțin timp împreună.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri