O femeie a fost prinsă în timp ce fura mâncare dintr-un magazin din Italia. Carabinierii au rezolvat situația într-un mod neașteptat

Data actualizării: Data publicării:
cărucior gol de cumparaturi intre rafturi, in supermarket
FOTO: Getty Images

O femeie sărmană de 63 de ani, rămasă fără bani de mâncare, a vrut să fure alimente dintr-un magazin, în localitatea Penne, provincia italiană Pescara. A fost văzută de un angajat, care a chemat carabinierii. Dar incidentul a luat o turnură cu totul neașteptată.

Împinsă de foame, femeia a luat de pe rafturi și a ascuns în geantă și în buzunare niște fructe, salată și pâine. A fost văzută de șeful de magazin, iar acesta a sesizat un carabinier îmbrăcat în civil, care se afla în timpul liber. La rândul lui, acesta a chemat o echipă de intervenție, relatează La Repubblica.

Veniți la locul incidentului, carabinierii au abordat-o pe femeie. Jenată de situația în care se afla, femeia a recunoscut că a vrut să fure de mâncare, dar le-a spus plângând carabinierilor că îi este foame și pur și simplu nu are bani să-și cumpere hrana.

Impresionați de situația femeii, carabinierii au vorbit cu șeful magazinului și s-au oferit să plătească ei pentru mâncare. În aceste condiții, angajatul și-a retras reclamația.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri