O femeie arestată la domiciliu a cerut să fie transferată la închisoare pentru că n-o mai suporta pe mama ei

Data actualizării: Data publicării:
tanara la fereastra
O femeie arestată la domiciliu a cerut să fie transferată la închisoare FOTO: Shutterstock

O italiancă de 23 de ani, aflată în arest la domicliu după ce a fost prinsă cu un kilogram de hașiș, a cerut instanței să fie mutată în închisoare pentru că nu mai suporta să împartă locuința cu mama ei. „Nu ne înțelegem, nu mă descurc deloc cu ea”, a spus tânăra.

Tânăra de 23 de ani, din Pozzuoli, care a fost prinsă pe insula Ischia cu drogurile, a fost plasată în arest la domiciliu până la proces. Însă, în cursul săptămânii trecute, ea s-a dus la secția de poliție și a cerut să fie mutată în închisoare, pentru că nu se înțelege deloc cu mama ei. Polițiștii au dus-o într-o cameră securizată din secție, unde va rămâne până când un judecător o va audia și va lua o decizie în privința ei, potrivit SKY TG24.

Problemele tinerei italience au început atunci când le-a atras atenția polițiștilor din Casamicciola, Ischia. Fiind întrebată în ce scop se afla acolo, ea a spus că venise să-și petreacă timpul liber, dar răspunsul a ridicat suspiciuni. Percheziționând-o, polițiștii i-au găsit drogurile în geantă.

Pentru că nu avea antecedente penale, tânăra a fost plasată în arest la dimiciliu până la arest. Însă situația s-a complicat atunci când autoritățile au stabilit că și fratele ei, în vârstă de 20 de ani, era deja în arest la domiciliu la aceeași adresă.

Ofițerii au percheziționat și locuința, unde au găsit un pistol semiautomat Beretta, care se presupune că ar fi al fratelui. Prin urmare, acesta a fost mutat la închisoare, iar autoritățile au extins cercetările în cazul lui. Arma a fost ridicată și urmează să fie supusă unor teste balistice pentru a se stabilit dacă a fost utilizate în timpul unor incidente petrecute recent în zona Napoli.

Italianca era de câteva zile în arest la domiciliu când n-a mai rezistat și s-a dus la secția de poliție, conștientă fiind de faptul că putea fi acuzată că a evadat. Cu toate acestea, și-a asumat riscul și le-a spus polițiștilor că orice variantă era mai bună decât să mai rămână în aceeași casă cu mama ei.

Cazul tinerei nu este singular în Italia. Anul trecut, un bărbat de 41 de ani din Cafasse, provincia Torino, care era arestat la domiciliu pentru mai multe furturi, a cerut instanței de judecată să fie transferat la închisoare când a aflat că partenera lui de viață avea amant.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri