O femeie care și-a închiriat apartamentul susține că a fost violată de primul ei client, care a promis că îi va face o „recenzie bună”

Data actualizării: Data publicării:
Diego Dellarovere
După ce a fost agresată sexual, femeia spune că s-a baricadat în dormitor, luând cu ea toate cuțitele din bucătărie și animalele ei de companie. Capturi foto: Facebook

O femeie din Londra care și-a dat spre închiriere apartamentul susține că a fost nevoită să se ascundă în camera ei după ce a fost violată de chiar primul ei client, care la plecare i-a spus că îi va face o „recenzie bună”, potrivit New York Post.

Presupusa victimă l-a acuzat pe Diego Dellarovere (43 de ani) că a violat-o în 2021 după ce s-a oferit să îi facă masaj. Când a reușit într-un final să scape de el, femeia s-a baricadat în dormitor, luând cu ea toate cuțitele din bucătărie și animalele de companie, un câine și o pisică.

Bărbatul s-a întors noaptea târziu și s-a dus să se culce într-o altă cameră. Dimineața, înainte să plece, Dellarovere i-ar fi spus femeii că îi va lăsa o „recenzie bună”.

Femeia a declarat pentru poliție că a vrut inițial doar să raporteze incidentul companiei Airbnb prin care bărbatul a închiriat apartamentul, dar apoi s-a decis să depună plângere, potrivit The Telegraph.

„M-am gândit apoi că el cel mai probabil îi va face din nou asta cuiva, așa că vreau ca numele lui să fie marcat”, a declarat femeia care locuia la acea vreme în Croydon, în sudul zonei metropolitane a Londrei.

Dellarovere, care lucrează ca designer grafic, a negat acuzațiile.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri