O femeie cu cancer terminal a câștigat 1,5 milioane de dolari la loto

Data publicării:
castigatoare loto canada cancer
FOTO: Atlantic Lottery

O femeie din Canada care suferă de cancer la sân, în stadiul al IV-lea, a câștigat 1,5 milioane de dolari canadieni la loto.

castigatoare loto canada cancer
FOTO: Atlantic Lottery

Diane Bishop, mamă a doi băieți, spune că va investi banii în sănătatea ei. De asemenea, ea mărturisește că se simte mai liniștită știind că le va asigura viitorul celor doi copii, relatează BBC.

Înainte să câștige, femeia a strâns bani pentru tratament printr-o pagina „gofundme”, bani pe care a promis acum că îi va dona la rândul ei unui alt pacient bolnav de cancer.

Din câștig, Diane și-a cumpărat deja un pat nou și un fotoliu pentru a-i alina disconfortul creat de durerea care vine odată cu boala.

Acești bani nu sunt pentru achiziționarea unei noi case sau pentru vacanțe. Acești bani sunt pentru supraviețuire și pentru traiul copiilor mei”, a declarat femeia pentru CBC.

Ea plănuiește să plătească ipotecile caselor fiilor ei, dar intenționează și să călătorească pentru a fi parte din diferite studii clinice pentru un nou tratament de cancer.

Diane a fost diagnosticată cu cancer la sân în aprilie 2016 și, deși a terminat tratamentul cu chimioterapie, cancerul a revenit și s-a răspândit la plămâni și la șold.

Sunt în stadiul al IV-lea, dar nu renunț. O să lupt alături de fii mei”, a spus ea.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri