O femeie și-a ucis și decapitat prietena pentru că voia să-i moștenească averea

Data actualizării: Data publicării:
suspecta
Jemma Mitchell FOTO: Met Police

O femeie și-a ucis și decapitat prietena, pentru că voia să-i moștenească averea. După crimă, a dat-o dispărută și a pozat în prietena îngrijorată, timp în care întocmea un testament fals.

Jemma Mitchell, de 38 de ani, a ucis-o pe Mee Kuen Chong, de 67 de ani, în casa ei din nord-vestul Londrei, în iunie 2021, i-a pus cadavrul într-o valiză și l-a dus în Devon, unde l-a aruncat în pădure, relatează BBC.

Rămășițele fără cap ale femeii au fost găsite de turiști în Salcombe, la aproape 300 de kilometri de casa ei din Wembley.

Între timp, Mitchell a făcut demersuri pentru a o moșteni.

Mee Kuen Chong, căreia prietenii îi spuneau Deborah, fusese diagnosticată cu schizofrenie și se lupta deja de câțiva ani cu probleme de sănătate mintală.

omorata
Mee Kuen Chong FOTO: Met Police

Cele două femei, ambele creștine dedicate, s-au cunoscut într-un grup bisericesc pe care îl frecventau și s-au împrietenit. Mitchell era și „vindecătoarea spirituală” a lui Chong.

Chong se oferise la un moment dat să investească 200.000 de lire sterline pentru renovarea proprietății lui Mitchell, aflată tot în nord-vestul Londrei, dar ulterior s-a răzgândit.

La scurt timp după acest moment, ea a dispărut. După 16 zile rămășițele ei au fost descoperite în pădure.

În acel interval de timp, Mitchell făcuse o sesizare falsă prin e-mail către o organizație de caritate pentru persoane dispărute și trimisese un mesaj prin WhatsApp chiriașului lui Chong spunând că aceasta plecase la familia ei pentru un an, pentru a-și limpezi gândurile.

Criminaliștii au stabilit că Chong a fost ucisă, cel mai probabil, după ce a fost lovită cu un corp dur în cap.

Detectivii care au percheziționat casa lui Mitchell au găsit documentele personale și financiare ale prietenei ei și un testament fals, creat pe computerul ei, după dispariția lui Chong. Potrivit acestuia, Mitchell era singura moștenitoare a averii de 700.000 de lire pe care o avea Chong.

În timpul procesului, Jemma Mitchell a negat în permanență că a omorât-o pe Mee Kuen Chong, însă juriul a găsit-o vinovată de crimă. Ea își va afla sentința vineri.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri