O mireasă și-a ratat propria nuntă. Avionul cu care trebuia să ajungă nu a mai zburat

Data actualizării: Data publicării:
femeie inel
O mireasă și-a ratat propria nuntă. Avionul cu care trebuia să ajungă nu a mai zburat. FOTO: Getty Images

O femeie care ar fi trebuit să se căsătorească săptămâna trecută în Belize nu a mai ajuns la propria nuntă. Compania Southwest Airlines a anulat zborul din cauza condițiilor meteo, iar mireasa nu a mai ajuns la ceremonie. „Am plâns toată dimineața de 30 decembrie”, a povestit ea pentru Insider.

Katie Demko este una dintre miile de persoane care au rămas blocate în SUA în timpul sărbătorilor din cauza zborurilor anulate de către compania aeriană.

Southwest Airlines este printre companiile aeriene din SUA care au anulat cele mai multe zboruri, după ce o furtună puternică de iarnă a forțat aeronavele să rămână la sol și a împiedicat personalul aeroporturilor să curețe pistele de zăpadă.

Katie Demko, care locuiește în St. Louis, și logodnicul ei, Michael, plănuiseră vineri nunta în Belize. Mirele a ajuns înaintea ei, iar ea intenționa să plece marți. Nu bănuia că ar fi urmat vreo problemă, deoarece zboară frecvent cu această companie aeriană.

Chiar înainte de îmbarcare însă, căpitanul aeronavei a anunțat că zborul a fost anulat.

Femeia nu a reușit să găsească altă cursă, deși a verificat zborurile la șapte companii. „Ne gândisem chiar să zburăm la Cancun și să luăm un autobuz care să ne ducă în Belize. Nu am găsit nimic. Am plâns toată dimineața de 30 decembrie”, a spus Demko.

Compania a rambursat valoarea zborului, iar mireasa a reușit să amâne o parte dintre serviciile contractate pentru nuntă. Nu a reușit însă să amâne sau să obțină rambursarea pentru cheltuielile făcute pentru cazare, așa că pierderea este de 70.000 de dolari.

Haosul de pe aeroporturile din SUA a dus la nenumărate povești precum cea a lui Demko. Un cuplu a ratat luna de miere de 4.000 de dolari, iar o familie a pierdut 7.000 de dolari și o călătorie la Tokyo din cauza zborului anulat.

Compania aeriană și-a cerut scuze pentru situațiile intervenite.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri