O pagină de Facebook a devenit spaima polițiștilor bulgari

Data publicării:
15112012 20spaima-33561

Pagina de Facebook poartă numele - Fotografiază un polițist. Acolo, utilizatorii sunt poftiţi să încarce fotografii cu oameni ai legii în ipostaze nu tocmai onorante. Inițiatorul spune că ţara nu duce lipsă de materie primă.

„Pe 2 iulie am fotografiat mai mulți polițiști care dormeau și am publicat pe Internet și o poveste despre ce am pățit atunci când am fost atacat de mai mulți oameni, iar poliția nu a intervenit și i-a lăsat să mă bată. A doua zi, fotografia a devenit un hit, aproximativ 1.200 de oameni au apreciat-o și au distribuit-o mai departe pe Facebook”, a povestit Boian Maximov, inițiatorul proiectului.

Polițiștii prinși dormind în timpul serviciului nu au fost pedepsți. Superiorii chiar le-au găsit scuze.

„Ei au cerut permisiunea să se odihnească în mașină, după cum prevede și legea. În orice caz, nu au ales locul potrivit pentru a se odihni, pe o proprietate publică”, a declarat șeful poliției din Varna.

Polițiști implicați în accidente sau care beau la volan

Între timp, pagina adună zeci de imagini cu mașini de poliție parcate pe interzis, pe treceri de pietoni sau pe locurile rezervate persoanelor cu handicap şi fotografii cu maşini de poliţie implicate în accidente.

A făcut senzaţie o fotografie în care un ofițer îmbracat în civil bea cu poftă dintr-o bere, în timp ce se află la volanul unei mașini de poliție. Iniţiatorul paginii spune că mulţi agenţi i-au pus deja gînd rău. Totuşi, el insistă că scopul paginii sale nu este să-i umilească pe funcţionarii publici cinstiţi, ci să-i corecteze pe cei care pătează imaginea ţării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri