Pățania unui șofer român oprit de polițiști în Germania. Când au văzut ce transporta, s-a prefăcut brusc că nu mai înțelege limba

Data actualizării: Data publicării:
un politist verifica marfa dintr-un microbuz
Trei români care veneau din Danemarca și se îndreptau spre țară au fost reținuți de poliția germană, după ce ofițerii au văzut ce aveau în microbuzul cu care călătoreau FOTO: presseportal.de

Trei români care veneau din Danemarca și se îndreptau spre țară au fost reținuți de poliția germană, după ce ofițerii au văzut ce aveau în microbuzul cu care călătoreau. În momentul de față, autoritățile germane colaborează cu cele din Danemarca pentru a rezolva cazul.

Microbuzul în care se aflau cei trei români, condus de unul dintre ei - un bărbat de 37 de ani, a fost oprit de poliție la Kupfermühle, o localitate din apropierea graniței cu Danemarca.

Potrivit presei germane, șoferul a fost foarte comunicativ și și-a declarat itinerariul. De asemenea, toți cei trei ocupanți ai mașinii s-au identificat corect.

Însă, în momentul în care polițiștii au început să verifice ce transportau românii au apărut probleme de comunicare.

Ofițerii au observat că, pe lângă două valize cu haine, în mașină se mai aflau și cinci cutii. În acestea polițiștii au descoperit 63 de laptopuri și mai multe telefoane mobile, toate în ambalajele originale. Când i s-au cerut documente de proveniență pentru aceste echipamente, șoferul a început să ridice din umeri, prefăcându-se că nu înțelege ce i se spune.

Românii au fost duși la secție, iar acolo ofițerii au aflat că electronicele i-ar aparține unei femei, iar aceasta urma să le ducă în România.

Pentru că nu au fost prezentate documente de proveniență, produsele electronice, în valoare de 21.500 de euro, au fost reținute, urmând să se stabilească dacă acestea au fost furate din Danemarca sau dacă, într-adevăr, aparțin vreunui român din microbuz, așa cum au susținut ei.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri