Poliția i-a identificat pe cei doi copii ale căror cadavre au fost găsite în valize într-un depozit din Noua Zeelandă

Data publicării:
valiza
Rămășitele găsite în valize cumpărate la o licitație în Noua Zeelandă aparțin unor copii. Foto cu caracter ilustrativ: Profimedia

Poliția i-a identificat pe cei doi copii ale căror rămășițe au fost descoperite în valize cumpărate de la un depozit din Auckland, informează The Guardian.

Poliția din Noua Zeelandă a transmis o declarație prin care confirmă că au identificat copiii vineri dar, la cererea familiei, numele acestora nu vor fi făcute publice.

O anchetă pentru omucidere a fost demarată în Auckland pe 11 august, după ce o familie care a cumpărat un depozit la o licitație online a descoperit rămășițele unor copii depozitate în valize.

Unul dintre anchetatori, Tofilau Faamanuia Vaaelua, a declarat vineri că poliția „continuă să investigheze împrejurările morții copiilor”.

Potrivit anchetatorilor, familia care a găsit cadavrele nu are legătură cu decesele.

Vaaelua a declarat, la o conferință de presă care a avut loc săptămâna trecută, că autopsiile au arătat că victimele aveau vârste cuprinse între 5 și 10 ani.

„Cadavrele au fost ascunse în două valize de dimensiuni similare... Cred că valizele au stat în depozit timp de câțiva ani”, a spus el.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri