Video Prăbușirea avionului din Malaezia pe o șosea a fost filmată de o cameră de bord

Data publicării:
avion
Sursa foto: Captură video X / Insider Corner

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit joi pe o şosea din statul Selangor, în centrul Malaeziei, provocând moartea celor opt persoane aflate la bord şi a două persoane aflate la sol, a declarat şeful poliţiei locale, relatează AFP.

"Până acum pot spune că cel puţin 10 persoane au murit în accidentul aviatic. Două (persoane), una aflată într-o maşină şi cealaltă pe o motocicletă, au murit în accident, la fel şi cele opt persoane aflate la bordul avionului", a declarat Mohamad Iqbal Ibrahim, citat de Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Autoritatea Aeronautică Civilă din Malaezia a declarat într-un comunicat că la bordul avionului se aflau şase pasageri şi doi membri ai echipajului, fără a confirma moartea acestora.

Avionul decolase de pe insula Langkawi, din nordul ţării, şi se îndrepta către aeroportul Sultan Abdul Aziz Shah, la vest de capitala Kuala Lumpur, a declarat şeful autorităţii aeronautice civile, Norazman Mahmud. "Nu a fost primit niciun apel de ajutor", a spus el, precizând că urmează să fie deschisă o anchetă.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri