Presupusa amantă a lui Francois Hollande a dat în judecată revista Closer

Data publicării:
hollande 1-1

Julie Gayet, presupusa iubită a preşedintelui francez, a acuzat revista Closer că i-a încălcat dreptul la viaţa privată, după ce a publicat un articol de şapte pagini în care era povestită relaţia pe care aceasta ar avea-o cu liderul de la Elysee.

Ca şi când aceasta nu ar fi de ajuns, presa din Hexagon continuă să publice detalii incendiare despre Julie Gayet. Potrivit cotidianului Le Monde, actriţa ar fi însoţită permanent de un agent de securitate plătit din bani publici. Şi asta în contextul în care Francois Hollande a anunţat, cu numai două zile în urmă, măsuri drastice de austeritate, care ar trebui să ducă în următorii 3 ani la economii de 50 de miliarde de euro la bugetul de stat.

Şi publicaţia Le Parisien scrie că preşedintele francez ar intenţiona să anunţe despărţirea de actuala parteneră, Valerie Trierweiler. Deşi aceasta se află în spital de aproape o săptămână, din cauza unei depresii, Francois Hollande nu a vizitat-o până acum.

Pentru unii, infidelitatea preşedintelui francez este sursă de venituri. Un creator de jocuri video speră să dea lovitura cu jocul „Ajută-l pe Francois Hollande să ajungă la Julie”. Acesta are o grafică simplă şi îl înfăţişează pe liderul de la Elysee pe scuter. Jucătorii acumulează puncte când îl ajută să depăşească obstacolele pentru a ajunge la actriţa franceză. Iar obstacolele sunt paparazzi, partenera oficială a lui Francois Hollande sau fosta lui contracandidată la preşedinţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri