Prinţesa Stephanie de Monaco a luat în îngrijire doi elefanţi pe care i-a salvat de la eutanasiere

Data publicării:
55A324EFE2E415F588906C1C4AEF17 h414 w622 m2 q80 cGnlvJcSH

Baby şi Nepal sunt cei mai buni prieteni necuvântători ai Prinţesei Stephanie. De când au fost salvaţi de la moarte, în urmă cu şase luni, elefanţii şi-au găsit adăpost într-un ţarc de 3.500 de metri pătraţi.

„Sunt în viaţă şi sănătoşi tun, aşa că acesta e cel mai bun cadou pe care mi-l puteau face. Pielea lor s-a regenerat, inclusiv în apropierea cozii, dau semne de revenire. E grozav să vedem că putem avea grijă de ei, îi spălăm de două ori pe zi, îi hrănim. Sunt minunaţi.”, a declarat Prinţesa Stephanie.

Fostă cântăreaţă şi top-model, Prinţesa Stephanie a fost cea care a împiedicat în luna aprilie eutanasierea pachidermelor. A acceptat să le găzduiască pe proprietarea sa, în contextul în care foarte mulţi oameni au manifestat atunci pentru salvarea animalelor.

Foşti elefanţi de circ, Baby şi Nepal au fost aproape de a fi omorâţi după ce a existat suspiciunea că ar avea tuberculoză. Pentru menţinerea lor în viaţă a militat inclusiv fosta actriţă Brigitte Bardot, care a ameninţat că pleacă în Rusia dacă animalele vor fi ucise.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri