Video Reacția emoționantă a unui tată care află că donatorul anonim de la care a primit un rinichi este chiar fiica lui

Data actualizării: Data publicării:
tata fiica
Foto: Captură video Tik Tok

O tânără a devenit virală pe internet după ce a distribuit răspunsul emoționant al tatălui său când a descoperit că ea este donatorul anonim de la care a primit un rinichi, relatează CBS News

Într-un videoclip postat pe TikTok luna trecută, Delayne Ivanowski a arătat momentul în care îi spunea tatălui ei, John, vestea cea mare. Ea a scris în descrierea clipului: „Uită-te la tatăl meu cum află că am fost donatorul lui anonim de rinichi, după ce am păstrat secretul timp de 8 luni. Ia un șervețel!”

În imagini se vede cum bărbatul aștepta să intre în camera de spital persoana de la care a primit rinichiul, iar în momentul în care își vede fiica în halat și cu branulă pe braț a fost șocat. „O, Doamne, glumiți cu mine? Știam că ai de gând să faci ceva”, a spus acesta. „Întotdeauna pun la cale ceva”, i-a răspuns tânăra.

@delayne_i watch my dad find out that I was his anonymous kidney donor after keeping it a secret for 8 months 🥹 grab a tissue! ##fyp##kidneydonor ♬ original sound - Delayne

Potrivit CBS News, John a fost diagnosticat cu o deficiență de imunoglobulină, determinând sistemul imunitar să-i atace rinichii. Timp de peste un an, a petrecut între trei și cinci ore pe zi conectat la un aparat de dializă. Dorind ca tatăl ei să aibă o calitate mai bună a vieții, Delayne a vrut să-și ofere imediat rinichiul.

John, însă, a refuzat. „Ești prea tânără, ai mult timp să fii aici și timpul meu este limitat”, spunea el. Fără să accepte „nu” ca răspuns, Delayne a contactat un coordonator și și-a făcut câteva teste. După ce a devenit donator aprobat, ea a păstrat secretul în siguranță timp de opt luni până la operație.

Ulterior, tânăra a postat încă un videoclip în care a spus că atât ea cât și tatăl său se simt bine și că se vor recupera foarte bine acasă. „Această experiență a fost incredibilă și aș repeta-o din nou dacă ar însemna să-i salvez viața tatălui meu”, a transmis ea oamenilor care i-au urmărit povestea.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri