Tatăl lui Alexandru, băiatul român ucis la Roma, a spus ce s-a întâmplat în noaptea crimei. Poliția a arestat al doilea suspect

Data actualizării: Data publicării:
alexandru
Alexandru, băiatul român împușcat mortal într-o stație de metrou de la periferia Romei, ar fi fost ucis din greșeală, ținta criminalilor fiind, de fapt, tatăl său vitreg FOTO: Corriere della Sera

Noi informații șocante despre Alexandru Ivan, băiatul român de 14 ani împușcat la marginea Romei acum câteva zile. Tatăl lui vitreg, persoana care l-a pus pe copil în calea pericolului, a vorbit pentru prima dată cu presa italiană și a explicat ce s-a întâmplat. Bărbatul a zis că și el, și Alexandru, au căzut într-o ambuscadă. În paralel, Poliția italiană a arestat un al doilea suspect pentru uciderea lui Alexandru Ivan. Primul suspect reținut s-a prezentat singur la poliție, la începutul săptămânii.

Tatăl vitreg al lui Alexandru a recunoscut că mai întai a fost implicat într-o altercație la un bar, după care s-a întors acasă și a avut un schimb de mesaje între el și un văr al celui cu care se luase la bătaie la bar. Și-au dat întâlnire în parcarea unei stații de metrou din apropiere, iar la această întâlnire l-a luat și pe băiatul de 14 ani, dar și pe mama sa, pe sora sa și pe alți doi bărbați din familie.

El spune că în parcare se aștepta doar să vorbească cu membrii celeilalte familii și să ajungă la împăcare. Numai că lucrurile n-au stat așa, iar pe lângă ei au trecut cu viteză mai multe mașini, iar din una cineva a tras focuri de armă. Tată vitreg a spus că Alexandru era chiar lângă el, a fost împușcat, l-a văzut în timp ce cădea, l-a luat în brațe, dar n-a mai putut să facă nimic.

Bărbatul spune că regretă că l-a luat cu el și că a dat curs acelei invitații în parcare.

Poliția l-a reținut și pe al doilea suspect, acesta fiind bărbatul cu care s-a luat la bătaie tatăl lui Alexandru în bar. Se pare că acest bărbat ar fi încercat să fugă din țară, fiind găsit de poliție la 500 de kilometri de Roma, unde se ascundea în casa unei mătuși.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri