UMOR BRITANIC. Elisabeta a II-a aşteaptă cu nerăbdare naşterea bebeluşului regal, ca să plece mai repede în vacanţă

Data publicării:
queen-elizabeth-kate-middleton-prince-william-32706902-594-412

Regina Elisabeta a II-a nu s-a sfiit să împărtăşească motivul pentru care abia aşteaptă naşterea strănepotului sau a strănepoatei sale. Întrebată ce ar vrea să fie copilul lui Kate, băiat sau fată, suverana a răspunct cu binecunoscutul umor britanic: „Nu este atât de important acest lucru, dar aş vrea foarte mult să se nască, pentru că plec în vacanţă”.

Bebeluşul regal va veni pe lume la clinica Saint Mary din Londra, acolo unde a născut şi Prinţesa Diana. Chiar din prima clipă de viaţă, copilul va purta titlul de Alteţă Regală şi va fi numit Prinţ sau Prinţesă de Cambridge.

În faţa spitalului, alături de sutele de jurnalişti, s-au adunat şi numeroşi simpatizanţi ai familiei regale. Pentru ei, naşterea tânărului vlăstar regal este o sărbătoare îndelung aşteptată.

„Prinţesa Diana ar fi fost foarte mândră de fiul ei William, pentru primul copil al acestuia şi, desigur, şi de Catherine, soţia lui. Întregul popor aşteaptă, iar Kate ne ţine în suspans. Abia aşteptăm să vedem dacă e băiat sau fată”, a spus o voce din mulţime.

Pentru prima oară, protocolul familiei regale britanice va fi adaptat. Regina Elisabeta a II-a va fi anunţată la telefon despre naşterea strănepotului sau a strănepoatei sale, iar apoi ştirea îi va fi transmisă poporului pe Twitter.

În paralel, oficialii spitalului vor trimite vestea şi în scris la Palatul Buckingham, pe un bilet adus de un şofer, aşa cum cere tradiţia. După naştere, Ducesa de Cambridge va locui cu mama sa şi nu îşi va angaja o bonă, contrar obiceiurilor de pînă acum din familia regală britanică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri