Un bărbat a murit pentru că parașuta nu i s-a deschis, în timpul unui salt de pe o stâncă de 800 de metri

Data actualizării: Data publicării:
parasutist
Dylan Morris Roberts FOTO: Dylan Roberts/ Facebook

Un parașutist britanic a murit după ce a sărit de pe o stâncă de 800 de metri înălțime în Italia, iar parașuta nu i s-a deschis.

Dylan Morris Roberts, de 33 de ani, a murit la sfârșitul săptămânii trecute într-un accident teribil petrecut în Alpii italieni, la doar o zi după ce un australian a fost ucis într-un incident similar.

Dylan, fost instructor de parașutism, se afla cu un grup de cinci prieteni în populara zonă de drumeții Monte Brento, din regiunea Trentino, când a sărit de la o înălțime de 800 de metri, dintr-un loc denumit de localnici „La mulți ani”. Potrivit martorilor, Dylan s-ar fi atins de stânci în cădere.

Există suspiciunea că bărbatul, parașutist cu mare experiență, și-a calculat greșit traiectoria, s-a atins de stânci după o cădere de 200 de metri, iar apoi nu a mai reușit să-și deschidă parașuta, potrivit The Independent.

Salvamontiștii au reușit să-i recupereze cadavrul după o operațiune complicată.

Dylan Morris Roberts și-a pierdut viața la doar o zi după ce australianul Matthew Glen Munting, de 35 de ani, a murit în circumstanțe similare, tot în Alpii italieni.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri