Un bărbat din Italia a descoperit că este căsătorit cu un britanic încă din 1982

Data actualizării: Data publicării:
A view from the back of a mature man with fingers crossed behind his head. A middle-aged Caucasian man with graying hair stands outside. Lifestyle. Se
Imagine ilustrativă. Sursa foto: Profimedia Images.

Un bărbat din Italia care a cerut un certificat de căsătorie la primăria localității în care locuiește a aflat că figurează în acte ca fiind căsătorit cu un cetățean britanic încă din 1982, informează Il Messaggero.

Bărbatul pe nume Giovanni, care a refuzat să-și dezvăluie numele de familie, este căsătorit cu o femeie. Recent, s-a prezentat la primăria din Castiglione Cosentino pentru a obține câteva documente, necesare pentru o procedură notarială. Angajatul primăriei i-a furnizat certificatul de naștere, apoi i-a spus că există încă o căsătorie înregistrată pe numele lui. Potrivit documentelor Ministerului de Interne, Giovanni s-ar fi căsătorit pe 7 august 1982 cu un britanic, Brian James McIntyre, în Cosenza.

În 1982 căsătoria între două persoane de același sex era interzisă în Italia, iar Giovanni nu îl cunoaște pe bărbatul în cauză. Se pare că este vorba de o greșeală a primăriei din Cosenza, care nu a fost sesizată de nimeni vreme de 42 de ani.

Povestea a fost relatată de Giovani pentru publicația Fatto Quotidiano: "După nume, pare să fie scoțian, dar nu am găsit alte informații despre el", a declarat italianul.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri