Un frizer traficant de droguri a fost dat de gol de clienții cu chelie. Polițiștii au devenit suspicioși

Data actualizării: Data publicării:
barbat intr-o frizerie, se uita in oglinda
Un italian care era, în paralel, frizer și traficant de droguri, a fost dat de gol de clienții cu chelie care îi treceau pragul.. Foto: Shutterstock

Un italian care era, în paralel, frizer și traficant de droguri, a fost dat de gol de clienții cu chelie care îi treceau pragul. Polițiștii au devenit suspicioși, așa că au făcut percheziții în casa dealerului, cât și în frizerie.

Frizerul traficant, în vârstă de 55 de ani, avea o afacere de succes în Genova, Italia. Doar că numărul mare de clienți care apelau la serviciile sale au atras atenția polițiștilor. Și nu doar numărul, ci și tunsoarea acestora.

Potrivit publicației Tgcom.24, autoritățile au devenit suspicioase când au văzut că în frizeria bărbatului intrau bărbați cu chelie, care ieșeau imediat după.

Se pare că majoritatea clienților mergeau la salonul respectiv să cumpere droguri, nu doar să se tundă.

La o primă percheziție în casa frizerului, anchetatorii au găsit câteva grame de hașiș, iar apoi, în frizerie, ascunsă într-o mansardă, au găsit 100 de grame de cocaină, patru cântare de precizie și materiale pentru ambalarea substanței.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri