Un român s-a dus cu taxiul până în Austria ca să-și pedepsească iubita care l-a părăsit pentru altul

Data actualizării: Data publicării:
politisti in austria
Un român de 31 de ani a fost arestat în Austria pentru tentativă de omor FOTO: Getty Images

Un român de 31 de ani a fost arestat în Austria pentru tentativă de omor, după ce l-a atacat cu un cuțit și l-a strâns de gât cu cureaua pe noul partener al fostei sale iubite, tot româncă, în vârstă de 27 de ani.

Femeia, care lucra la o fermă agricolă din Puch, lângă Weiz, estul statului Stiria, și-a sunat iubitul rămas în România sâmbăta trecută, dimineața, și l-a anunțat că relația lor s-a încheiat, pentru că ea și-a găsit pe altcineva.

Negru de furie, bărbatul s-a urcat într-un taxi, cu un cuțit cu lama lungă de 30 cm în bagaj și a plecat spre Austria, pentru că voia răzbunare. A ajuns după 7 ore la ferma „Apfeldorf” unde lucra femeia și a încercat să intre cu forța în casă, în timp ce amenința că îl va omorî pe noul partener, potrivit Die Presse.

Pentru că n-a reușit să intre în casă, bărbatul și-a vărsat furia pe mașina parcată în față, distrugând-o.

Într-un final, noul partener, un bărbat de 32 de ani, a ieșit afară și între cei doi a avut loc o încăierare. Femeia a suferit un atac de panică și a căzut, iar când a văzut-o la pământ, noul iubit i-a sărit în ajutor. În acel moment, rivalul său s-a năpustit asupra lui și l-a strâns de gât cu o curea.

Colegii cuplului au intervenit și au alertat poliția. La sosirea ofițerilor, agresorul nu mai avea cuțitul în mână, pentru că îl aruncase într-un tufiș, dar a fost găsit ulterior de un câine polițist.

Dus la poliție, bărbatul venit din România a recunoscut că a fost „puțin agresiv” și că i-a distrus mașina rivalului său, dar susține că n-a vrut să-i facă niciun rău și că, de fapt, cuțitul nu-i aparținea, lându-l de la taximetristul care-l adusese în Austria.

Bărbatul a fost arestat, fiind dus la închisoarea Graz-Jakomini.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri