Un șofer a fost arestat pentru că a filmat și și-a bătut joc de patru polițiști în agonie, care îl opriseră pentru control

Data actualizării: Data publicării:
pus
Foto: 10daily.com.au

Un bărbat din Australia este acuzat că a filmat și și-a bătut joc de patru polițiști care îl opriseră pentru control și care au fost loviți de un camion pe marginea autostrăzii. Bărbatul a scăpat neatins, în vreme ce toți cei patru polițiști și-au pierdut viața.

Richard Pusey, un australian de 41 de ani, a fost oprit de un echipaj de poliție care l-a prins circulând cu viteză pe autostradă. În timp ce polițiștii făceau verificări, șoferul unui camion frigorific care circula pe autostradă a pierdut controlul și a intrat în plin în polițiști. Richard Pusey a scăpat nevătămat, însă polițiștii și-au pierdut toți viața, potrivit ABC News.

Unul dintre polițiști avea o cameră de filmat atașată echipamentului și astfel poliția a aflat că Richard Pusey i-a filmat cu telefonul pe polițiștii loviți și și-a bătut joc de ei.

“Poftim! Fantastic, absolut fantastic! Tot ce voiam era să ajung acasă să mănânc sushi și acum mi-ați *** mașina“, a fost înregistrat Richard Pusey, a cărui mașină, un Porsche, a fost făcută praf de camion. 

Experții criminaliști au afirmat că este posibil ca ofițerul a cărui cameră l-a înregistrat pe Richard Pusey să fi fost încă în viață în acele momente.

Bărbatul, care ulterior a fost testat pozitiv pentru droguri, a fost arestat și acuzat de comportament deviant și obstrucționarea justiției. Avocatul său a spus în fața judecătorilor că probabil clientul său era în stare de șoc după incident.

Acesta este cel mai grav incident care a implicat pierderi de vieți omenești din istoria Departamentului de Poliție Victoria, din Australia.

 
Editor: B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri