Uber a taxat un pasager cu 14.000 de dolari pentru o cursă de 21 de minute, din greșeală

Data actualizării: Data publicării:
uber taxi masina
Foto: Shutterstock

Un utilizator Uber a fost taxat, în Toronto, cu mai mult de 14.000 de dolari americani, pentru un traseu de cinci mile, care a durat 21 de minute, cursă care în mod normal, costa 20 de dolari, potrivit Slate. Compania a anunțat la scurt timp că a fost vorba de o eroare și i-a returnat banii pasagerului.

uber taxi masina
FOTO: Shutterstock

A fost vorba de o eroare aici și a fost rezolvată”, a declarat un purtător de cuvânt al Uber, din Canada, potrivit Time.

I-am înapoiat banii pasagerului și i-am cerut scuze pentru această experiență. Am luat măsuri de precauție ca astfel de situații să nu mai aibă loc și încercăm să înțelegem cum a fost posibilă această întâmplare”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Uber.

Pe rețelele de socializare s-a viralizat o fotografie cu rezumatul cursei, publicată de o prietenă a păgubitului. În poză se observă și suma care i s-a luat din cont pasagerului : peste 18.000 dolari canadieni (n.r. 14.000 dolari americani).

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri