Un tânăr a fost arestat în Dubai, după ce a atins accidental un alt bărbat pe șold

Data publicării:
dubai1

Un britanic riscă trei ani de închisoare în Dubai, după ce a atins din greșeală șoldul unui alt bărbat, încercând să nu își verse băutura, scrie Metro.

Jamie Harron, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a fost ulterior concediat și nu se poate întoarce în Marea Britanie, întrucât autoritățile din Emiratele Arabe Unite i-au confiscat pașaportul. Bărbatul a fost arestat pentru „indecență în public”, după ce a atins accidental șoldul unui alt bărbat.

Jamie se afla într-un bar alături de alți prieteni și ținea în mână o băutură, plimbându-se prin localul aglomerat. Pentru a nu-și vărsa paharul, el își ținea cealaltă mână în față și încerca să își facă loc printre clienții barului. La un moment dat, el a atins din greșeală un alt bărbat, iar 20 de minute mai târziu poliția l-a arestat pe britanic.

„Sunt șocat că s-a ajuns atât de departe”, a declarat tânărul, care trebuia să stea în Dubai doar două zile, apoi să plece în Afganistan. Acum, el se află deja de trei luni în custodia poliției din Emirate.

„Am martori, chiar și bodyguardul de la bar. Nu pot să cred că s-au făcut aceste acuzații, în condițiile în care eu am respectat toate legile”, mai spune tânărul.

El urmează să meargă la tribunal, unde va încerca să convingă judecătorul să îl lase să se întoarcă acasă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri