Un tânăr cu cancer la gât și-a ucis colegul care l-a influențat să fumeze

Data actualizării: Data publicării:
scrumiera tigari fumatori - getty - 8 oct 15
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Un bărbat din India diagnosticat cu cancer la gât și-a împușcat mortal un coleg de muncă pentru că l-ar fi încurajat să fumeze.

scrumiera tigari fumatori - getty - 8 oct 15
FOTO: Gulliver/ Getty Images

După ce medicii i-au spus lui Mustakeem Ahmad că cel mai probabil s-a îmbolnăvit de cancer din cauza țigărilor, tânărul a decis să se răzbune pe cel care l-a încurajat să fumeze, Inayat, relatează Independent

Mustakeen Ahmad și Inayat, amândoi în vârstă de 25 de ani, lucrau ca bucătari la un restaurant din New Delhi.

Bărbatul diagnosticat cu cancer la gât și-a cumpărat un pistol și s-a antrenat. El a vrut astfel să se asigure că-și ucide colegul cu care lucra la restaurant de 18 luni.

Pe lângă faptul că îl învinovățea de boala gravă de care suferea, Ahmad era invidios pe colegul său pentru că avea mai mult succes decât el la locul de muncă.

„Deși Ahmad și Inayat erau prieteni la locul de muncă, Inayat era mai priceput la locul de muncă și a devenit preferatul patronului localului”, a declarat polițistul care se ocupă de caz.

„Ahmad a făcut o infecție la gât și a fost obligat să ajungă la medic. Ahmad afirmă că doctorul i-a spus că are cancer la gât din cauza fumatului excesiv”, a adăugat omul legii.

Ahmad este acum reținut de poliție.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri