Un tânăr de 23 de ani, moștenitorul unei averi de 270 de milioane de euro, este acuzat că și-a omorât cel mai bun prieten

Data actualizării: Data publicării:
colaj foto cu doi tineri
Dylan Thomas (stânga) și William Bush (dreapta) FOTO: The Telegraph/ South Wales Police

Un tânăr de 23 de ani, din Țara Galilor, moștenitorul unei averi de 230 de milioane de lire sterline (aproximativ 270 de milioane de euro), este acuzat că și-a ucis cel mai bun prieten.

William Bush, de asemenea de 23 de ani, a fost găsit înjunghiat într-o casă din Cardiff, pe 24 decembrie, în jurul orei 11:30. Era încă în viață, dar într-o stare extrem de gravă, iar medicii nu l-au putut salva.

Pe 27 decembrie, Dylan Thomas a fost acuzat că l-a ucis pe William Bush, relatează The Telegraph.

Thomas, în vârstă de 23 de ani, este nepotul lui Sir Gilbert Stanley Thomas, care, împreună cu fratele lui, Peter, a transformat o mică afacere de panificație - Peter’s Pies - într-unul dintre cele mai cunoscute branduri din Țara Galilor.

Potrivit sursei citate, cei doi tineri prieteni au mers la aceeași școală privată și chiar au locuit împreună într-o casă mare deținută de bunicii lui Thomas.

Familia lui William Bush a transmis într-un comunicat recent că este „absolut devastată” de tragedia care a lovit-o.

Peter’s Pies este un business care datează de la începutul anilor 1950 și a început ca o mică brutărie, care apoi s-a extins la un lanț recunoscut pe tot teritoriul Țării Galilor.

Afacerea a fost vândută, însă familia Thomas deține și alte businessuri, iar moștenirea tânărului Dylan Thomas se ridică la suma de 230 de milioane de lire sterline.

Procesul în care Thomas este acuzat de crimă începe pe 2 februarie.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri