Un violonist de la Teatrul Balşoi a murit, după ce a căzut în fosa de orchestră

Data publicării:
312713 219913214817389 1027160112 n

FOTO: Facebook

„Violonistul Viktor Sedvod, care lucrează pentru Balşoi de aproape 40 de ani, a căzut marţi în fosa de orchestră şi a murit miercuri la spital în urma rănilor suferite”, a precizat aceeaşi purtătoare de cuvânt.

O anchetă a fost iniţiată pentru a stabili circumstanţele accidentului, produs marţi, la încheierea unei sesiuni de repetiţii.

Viktor Sedov, în vârstă de 65 de ani, a doua vioară a teatrului moscovit, era foarte apreciat în rândul colegilor săi „pentru umorul şi erudiţia lui extraordinară”, precizează Katerina Novikova.

Teatrul Balşoi a traversat o perioadă dificilă, marcată de numeroase scandaluri, provocate de agresiunea cu acid comisă în ianuarie asupra directorului său artistic, Serghei Filin, de arestarea şi punerea sub acuzare a unui balerin acuzat că ar fi comandat acea agresiune şi de concedierea la începutul lunii iulie a balerinului vedetă Nikolay Tsiskaridze, care îi critica pe directorii teatrului.

Noul director, Vladimir Urin, a preluat conducerea Teatrului Balşoi săptămâna trecută şi va încerca să repună lucrurile în ordine pe scena celui mai prestigios teatru din Rusia.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri