Video. Cozi uriașe de mașini pe o autostradă din SUA

Data actualizării: Data publicării:
drum aglomerat thanksgiving

Americanii sărbătoresc joi Ziua Recunoştinţei. Se estimează că peste 50 de milioane de oameni au călătorit zilele acestea acasă, ceea ce a dus la traficul aglomerat.

În New York, milioane de oameni sunt aşteptaţi în stradă, la parada anuală a baloanelor organizată de Macy's. Este unul dintre cele mai spectaculoase evenimente care au loc în această zi. Baloane uriaşe vor fi plimbate prin Manhattan, însoţite de clovni, majorete şi fanfare.

Cu excepţia paradei din New York, Ziua Recunoştinţei este sărbătorită în familie. Conform tradiţiei, se mănâncă friptură de curcan.

Majoritatea americanilor au ales traficul pe calea aerului, însă o mare parte au folosit mașinile personale, iar, ca în fiecare an, s-au format ambuteiaje.

ABC News a publicat imagini incredibile cu cozile enorme de pe autostrada 405 din Los Angeles, una dintre cele mai aglomerate șosele din SUA. În fiecare an apar imagini asemănătoare de pe acest drum.

Peste 50 de milioane de americani sunt așteptați să călătorească, cel puțin 80 de kilometri, în jurul sărbătorii „Thanksgiving”, notează The Telegraph.

Sute de oameni au distribuit videoclipul cu traficul din Los Angeles, de pe 21 noiembrie, cu două zile înainte de Ziua Recunoștinței. Unul dintre internauți care era prezent în trafic a comentat: „Cea mai urâtă zi din viața mea pe drumul 405, în seara dinaintea Zilei Recunoștinței. A durat trei ore să parcurg 27 de kilometri”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri