VIDEO. Un bărbat a ajuns la urgențe cu un bec blocat în gură, după ce a văzut o provocare online și s-a gândit să o încerce și el

Data actualizării: Data publicării:
bec
Un bărbat a ajuns la urgențe cu un bec blocat în gură, după ce a văzut o provocare online FOTO: captură video China Times

Un bărbat din China a ajuns la secția de Urgențe a unui spital din Zhejiang cu filetul unui bec ieșit din gură, dar cu bulbul blocat în interior, după ce a răspuns unei provocări care circulă pe rețelele sociale chineze.

Incidentul s-a petrecut pe data de 25 iulie. Prima dată, bărbatul a ajuns la Brigada de Pompieri din orașul Yuyao, din Zhejiang, relatează China Times. Avea zona gurii acoperită cu o mască improvizată din tricou, iar în momentul în care l-a dat jos, pompierii au rămas muți de uimire. Și-au dat seama că bărbatul avea un bec blocat în gură, acesta fiind și motivul pentru care nu putea să rostească nici măcar o silabă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pompierii au încercat să-l ajute, dar a fost evident foarte curând că nu aveau cum și că exista riscul să-l rănească pe bărbat, pentru că becul avea bulbul din sticlă. Prin urmare, au luat decizia de a-l duce pe bărbat, identificat doar cu numele Chen, la spital.

La camera de gardă, medicii au folosit un instrument special cu care i-au deschis gura suficient de mult, astfel încât becul să nu fie spart de dinți.

Respirând uşurat, Chen, care este un bărbat de vârstă mijlocie, le-a spus medicilor că avea becul blocat în gură de 2 ore. Văzuse o provocare online, s-a distrat și s-a gândit să o facă și el...

Chen a încercat să-și scoată singur becul din gură, însă s-a dovedit a fi un lucru mult mai complicat decât introducerea lui în gură, pentru că pur și simplu rămânea blocat în dinți.

După un timp a început să aibă dificultăți la respirație și nu mai putea să-și înghită saliva, așa că s-a gândit să ceară ajutor.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri