VIDEO Un bărbat își desface o bere, pentru că „e rece”, în momentul în care polițiștii stau cu arma ațintită spre el

Data actualizării: Data publicării:
Brett McPeek, în vârstă de 32 de ani, a fost arestat
Brett McPeek, în vârstă de 32 de ani, a fost arestat. Foto: Inchisoarea comitatului Volusia, Florida

Mulți cred că este o crimă să lași o bere să se încălzească, iar un bărbat din Florida a decis să-și bea bere rece chiar dacă era înconjurat de polițiști cu armele ațintite spre el. Imaginile filmate de camera de corp a unui polițist au devenit virale.

Brett McPeek, în vârstă de 32 de ani, a fost arestat după ce se presupune că a început să tragă în apropierea unor polițiști din Port Orange, Florida, după ce s-a certat cu un vecin. Înainte de a fi arestat, însă, a anunțat că vrea să bea o bere, relatează publicația locală Fox35.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit Departamentului de Poliție din Port Orange, polițiștii au intervenit după ce McPeek și vecinul său s-au luat la ceartă, iar McPeek a scos o armă și a început să amenințe.

În timp ce polițiștii îl întrebau pe vecin ce s-a întâmplat, McPeek a ieșit din casă și a tras mai multe focuri de armă.

Polițiștii s-au îndreptat imediat spre el.

Stai pe loc”, spune un polițist, conform înregistrărilor de pe camera de corp.

Deschid această bere, bine? Nu am de gând să vă fac probleme”, răspunde McPeek.

Berea asta e rece și vreau să o beau”, adaugă el.

McPeek nu avea arme asupra lui în momentul arestării, dar polițiștii au găsit două pistoale, inclusiv unul cu care s-a tras recent, după ce i-au percheziționat casa.

Bărbatul a fost arestat sub acuzațile de agresiune gravă cu o armă de foc și folosire a unei arme de foc în timp ce se afla sub influența alcoolului. Ulterior, a fost eliberat pe cauțiune.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri