Video. Un polițist brazilian a împușcat doi hoți, în timp ce își ținea copilul în brațe

Data publicării:
impuscaturi sao paulo

Un polițist din Sao Paulo, aflat în afara programului a împușcat mortal doi infractori, în timp ce se afla într-o farmacie alături de familia lui. Întregul incident a fost înregistrat de camerele video ale farmaciei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sergentul Rafael Souza, ofițer de poliție militară, a plecat să cumpere pastile alături de șoția și copilul său, sâmbătă seară, atunci când două persoane înarmate, cu cagule pe cap, au dat buzna în magazin și au strigat:„Este un jaf”, relatează CBS News.

Unul dintre infractori ar fi îndreptat pistolul spre omul legii, moment în care polițistul a scos arma cu o mână, în timp ce cu cealaltă mână își ținea copilul. Rafel Souza a împușcat apoi, pe rând, cei doi hoți.

Abia după împușcături, bărbatul se îndreaptă către soția lui și îi dă în grijă copilul. Cei doi infractori au murit înainte de sosirea ambulanței.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri