Mașină cu numere românești care transporta imigranți ilegali, implicată într-un accident grav la Sofia. Șoferul a fugit

Data publicării:
At Least 18 People Found Dead In Abandoned Truck Near Sofia, Lokorsko, Bulgaria - 17 Feb 2023
Mașină cu numere românești care transporta imigranți ilegali, implicată într-un accident grav la Sofia. Șoferul a fugit. Foto: Profimedia

O mașină de teren cu numere românești, care transporta în portbagaj cinci migranți sirieni, a fost implicată într-un grav accident, în timp ce era urmărită de polițiștii bulgari. Incidentul a avut loc în apropiere de aeroportul din Sofia.

Potrivit presei din Bulgaria, mașina înmatriculată în România a fost oprită la un filtru de poliție. Pentru că șoferul a refuzat să se supună ordinelor polițștilor și a demarat în trombă, aceștia au pornit în urmărirea lui.

Câteva minute mai târziu, mașina a pătruns în incinta aeroportului din Sofia și a intrat din plin într-o clădire de birouri, după ce a lovit 4 mașini parcate.

Șoferul a ieșit din mașina avariată și a fugit. El este căutat acum de polițiști în zona aeroportului. Potrivit presei din Bulgaria, un efectiv mare de polițiști a fost trimis în zonă pentru a ajuta la căutarea șoferului fugar.

În mașină au fost găsiți 5 imigranți ilegali de origine siriană. Aceștia nu au niciun fel de de acte și nu se știe de unde au fost preluați și unde urmau să ajungă.

Este a doua urmărire care are azi loc în Bulgaria, legată de traficul de persoane.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri