Melania Trump a povestit public experiența pe care a avut-o cu Covid-19: Dureri în tot corpul, tuse, oboseală

Data actualizării: Data publicării:
Melania Trump
Melania Trump se arată dezamăgită de bârfele și acuzațiile false care i s-au adus în ultimii ani în calitate de prima doamnă a SUA. Foto: Profimedia

Melania Trump a povestit public experiența avută după ce s-a infectat cu coronavirus. Timp de două săptămâni, Prima Doamnă a Statelor Unite s-a confruntat cu simptome specifice bolii, precum dureri de cap, tuse și oboseală excesivă, însă nu a avut nevoie de spitalizare. 

Într-o postare publică făcută pe portalul Casei Albe, Melania Trump a dezvăluit în detaliu faptul că s-a simpțit rău, deși forma de infectare a fost una ușoară. Problema a fost că toate simptomele au apărut deodată. ”Aveam dureri în tot corpul, tuse, dureri de cap și o stare continuă de oboseală”, a scris Prima Doamnă în textul în care descrie experiența avută cu virusul SARS-CoV-2.

Aceasta a mai povestit în textul intitulat ”Experiența mea personală cu Covid-19” că nu a mers la spital, ci a optat pentru un tratament diferit de cel la care a fost supus soțul său, președintele SUA. Leacul său s-a bazat pe o alimentație sănătoasă și pe multe vitamine. Melania Trump susține că nu ar fi luat niciun fel de ”cocktail de medicamente”. După cele două săptămâni testul a ieșit negativ, la fel ca și al președintelui Donald Trump, care a fost tratat în spital.

Barron Trump, fiul lui Donald şi Melania Trump, a fost şi el testat pozitiv la COVID-19

Barron Trump, fiul de 14 ani al lui Donald şi Melania Trump, a fost şi el testat pozitiv la COVID-19, a anunţat Prima Doamnă a Statelor Unite în aceeași postare. Reprezentanții Casei Albe au negat inițial informația cu privire la infectarea lui Barron.

"Bineînţeles, imediat m-am gândit la fiul nostru", a scris ea. "Spre marea noastră uşurare, a fost testat negativ. Îngrijorarea mea a devenit realitate însă când a fost testat din nou şi rezultatul a fost pozitiv", a adăugat Melania Trump, precizând că între timp Barron a fost testat din nou negativ.

Liderul american și soția s-au infectat cu Covid-19, după ce Hope Hicks, una dintre cele mai apropiate colaboratoare ale lui Donald Trump, a fost testată pozitiv la coronavirus. Ea a făcut parte din grupul de consilieri care a călătorit cu președintele, la bordul Air Force One, la dezbaterea electorală pe care a avut-o cu Joe Biden în Cleveland, Ohio. De asemenea, Hicks a mers cu Trump în Minnesota pentru un miting de campanie în aceeași zi.

Editor : Alexandra Andronie

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri