Ministru în cabinetul de război: Israelul va „cere un preț” la momentul potrivit din partea Iranului

Data publicării:
benny gantz
Benjamin Gantz - Foto: GettyImages

Israelul va „cere un preț” la momentul potrivit din partea Iranului, ca răspuns la atacul cu drone și rachete de sâmbătă noapte, a declarat ministrul cabinetului de război Benny Gantz.

Într-o declarație făcută publică cu puțin timp înainte de întrunirea cabinetului de război al Israelului, Benny Gantz a spus: „Vom construi o coaliție regională și vom cere prețul de la Iran în modul și la momentul potrivit pentru noi”, scrie BBC.

„Și, cel mai important, în fața dorinței dușmanilor noștri de a ne face rău, vom continua să fim uniți  și să devenim mai puternici”, a mai adăugat el.

Benny Gantz a mai spus că a vorbit și cu ministrul german de externe Annalena Baerbock.

„Am discutat în primul rând despre imperativul de a forma un front unit global pentru a contracara agresiunea iraniană îmbărbătată direct și prin intermediul reprezentanților săi - la nivel regional și global”, spune Gantz într-o postare pe rețelele de socializare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri