Misterul unor rămășițe umane găsite pe o insulă din Canada a fost rezolvat: „Vor fi descoperite mai multe cadavre”

Data actualizării: Data publicării:
insula Prince Edward din Canada
Rămășițe umane au fost găsite în această zonă și în trecut, în anii 1950 și 1960. FOTO: Profimedia Images

Mai multe rămășițe umane găsite pe insula Prince Edward, din Canada, ar putea fi legate de un naufragiu din secolul al 19-lea, au declarat autoritățile din Canada, potrivit Insider.

Poliția a declarat pe Facebook că a primit mai multe apeluri referitoare la niște rămășițe umane găsite pe 27 ianuarie. Autoritățile spun că stânca „s-a erodat cu timpul și a scos la suprafață rămășițele umane”.

„Poliția investighează și nu a exclus ca rămășițele să aibă legătură cu un naufragiu”, au mai spus oficialii, adăugând că „rămășițe umane au fost găsite în această zonă și în trecut”, în anii 1950 și 1960.

„După cum s-a raportat la acea vreme, s-a crezut că este posibil să aibă legătură cu un naufragiu din anii 1800”, a explicat unul dintre oficiali.

Nu este pentru prima dată când rămășițele umane găsite în Canada au fost legate de naufragiile din anii 1800.

În 2019, CBC a raportat că rămășițele a 21 de persoane dintr-un naufragiu din 1847 au fost descoperite în Gaspe, Quebec.

Nava transporta 180 de persoane din Irlanda când s-a scufundat în largul coastei Cap-des-Rosiers, la nord de insula Prince Edward.

Un localnic a declarat pentru CBC că descoperirea nu a fost un șoc pentru el, spunând că tatăl său a găsit rămășițe în zonă de mai multe ori în trecut.

„Cred că mai sunt multe oase care urmează să fie descoperite, pe măsură ce are loc eroziunea. Sunt sigur că vor fi găsite mai multe cadavre”, a adăugat el.

 

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri