Video Moment penibil la Orhei. Marcel Pavel, chemat să cânte la mitingul rusofililor lui Șor, s-a trezit cu piața goală: „De ce ați plecat?”

Data actualizării: Data publicării:
marcel pavel in republica moldova
Marcel Pavel a susținut un concert la protestul organizat, duminică, la Orhei, de către Partidul Politic ȘOR, însă fără un public prea mare. FOTO: TV8

Marcel Pavel a susținut un concert la protestul organizat, duminică, la Orhei, de către Partidul Politic ȘOR, însă fără un public prea mare, transmite tv8.md.

Cunoscutul cântăreț Marcel Pavel a susținut un concert în timpul mitingului antiguvernamental de la Orhei, în Republica Moldova, însă oamenii nu au fost foarte interesați de momentul artistic și nici numărul celor prezenți nu a fost prea mare, piața unde s-a organizat evenimentul fiind aproape goală.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La un moment dat, în timpul concertului, Marcel Pavel chiar a întrebat: „Unde sunteți? De ce ați plecat?” și tot el a venit cu răspunsul: „Probabil s-a vorbit prea mult și de aceea...”. Ca să întrețină „atmosfera”, cântărețul i-a îndemnat pe oameni să danseze și chiar să bată din palme.

În timpul mitingului, organizat și plătit de Partidul ȘOR, au fost transmise mesaje pro-ruse, anti-UE, anti-NATO și anti-Maia Sandu. Tot duminică, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău a avut loc Adunarea Națională „Moldova Europeană”, convocată de președintele țării, Maia Sandu, unde au participat aproximativ 75.000 de oameni.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri