Video Momentul în care racheta rusească se prăbușește în Republica Moldova, surprins de o cameră de supraveghere

Data actualizării: Data publicării:
moldova

O cameră de supraveghere a înregistrat momentul în care racheta rusească doborâtă de apărarea antiaeriană ucraineană s-a prăbușit pe teritoriul Republicii Moldova, luni dimineață. În urma incidentului, relațiile dintre Republica Moldova și Rusia au devenit și mai tensionate, autoritățile de la Chișinău anunțând expulzarea unui diplomat rus de la ambasada Moscovei.

Imaginile au fost publicate de canalul media Nexta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Luni dimineață, o rachetă doborâtă de sistemul antiaerian ucrainean a căzut în zona de nord a localității Naslavcea din Republica Moldova, aflată la granița cu Ucraina, a transmis Ministerul Afacerilor Interne din Republica Moldova. Nu au fost înregistrate victime, dar ferestrele mai multor locuințe din Naslavcea au fost distruse.

Ministerul a informat că a luat toate măsurile de protecție, cu privire la racheta care a căzut pe teritoriul localității Naslavcea.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri