O „atrocitate rară”. O femeie a fost violată de un tânăr de 18 ani într-un mod atât de brutal, încât medicii au avut nevoie de psiholog

Data publicării:
femeie in camasa alba, cu fata in palme, suparata
O femeie a fost violată de un tânăr de 18 ani într-un mod atât de brutal, încât medicii au avut nevoie de psiholog. Foto: Getty Images

O „atrocitate rară” - acestea sunt cuvintele folosite de anchetatori pentru a descrie prin ce a trecut o femeie de 29 de ani, din nord-vestul Franței, care a fost violată şi torturată de un tânăr de 18 ani. Victima a ajuns la spital în pericol de moarte şi a fost plasată imediat în comă indusă. Femeia a fost agresată într-un mod atât de brutal, încât personalul medical a avut nevoie de consiliere psihologică.

Vineri, 4 august, o femeie de 29 de ani din Cherbourg a fost internată de urgenţă la spitalul Pasteur din oraş. Tânăra tocmai fusese victima unui viol brutal.

Rănile sale numeroase şi extrem de grave au şocat personalul medical. Femeia se afla în pericol de moarte şi a fost plasată imediat în comă indusă.

Violată de agresorul ei cu o coadă de mătură de 75 de centimetri, victima avea perforate colonul, intestinul subţire, peritoneul şi diafragma şi prezenta, de asemenea, un pneumotorax şi coaste fracturate, potrivit Le Figaro, citată de News.ro. Până în prezent, prognosticul tinerei este în continuare rezervat, iar o unitate psihologică a fost înfiinţată pentru a ajuta personalul spitalului care a văzut victima, scrie France Bleu.

Când serviciile de urgenţă au ajuns la domiciliul victimei, aceasta le-a spus poliţiştilor că tocmai fusese lovită şi violată, precizându-le anchetatorilor că vinovatul este un bărbat "pe care îl mai văzuse înainte, dar pe care nu-l cunoştea".

Datorită unei urme papilare lăsate pe o uşă, anchetatorii l-au găsit foarte repede pe agresor, un anume Oumar N., un tânăr de 18 ani cu un bogat cazier judiciar în ciuda vârstei sale tinere. Născut în 2004, Oumar N. este cunoscut de justiţie pentru cazuri de violenţă şi, potrivit Le Figaro, care citează o sursă din poliţie, tânărul se află de asemenea în centrul unui caz de agresiune sexuală asupra propriei sale surori mai mici, în vârstă de 4 ani.

Oumar N. a fost plasat în custodia poliţiei joi, 10 august, şi a sfârşit prin a "recunoaşte laconic faptele care i-ar putea fi imputate", după cum a anunţat magistratul de la Parchetul din Cherbourg. O sursă apropiată anchetei a mai declarat pentru Le Figaro că profilul lui Oumar N. "este destul de periculos şi el nu a manifestat absolut nicio empatie faţă de victimă".

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri