O femeie a crezut că a comandat un cocktail de 19 lire sterline, dar când a venit nota era să facă atac de cord. Ce comandase, de fapt

Data actualizării: Data publicării:
cocktail pe bar cu sticle de bautura pe fundal
O femeie a comandat doar un cocktail, dar nota de plată a fost de aproape 2.000 de lire sterline. Foto: Profimedia

O femeie aflată în vacanță la Londra a povestit experiența șocantă pe care a avut-o în barul unui hotel de 5 stele: a comandat doar un cocktail, dar nota de plată a fost de aproape 2.000 de lire sterline, relatează Belfast Live.

Lynsey Bennett și soțul ei au mers la bar să bea un cocktail.

„Întotdeauna beau șampanie, dar m-am gândit să comand ceva diferit. Așa am comandat un cocktail care se numea 1890 și m-am gândit că acela era prețul, 18,90 lire sterline”, a povestit femeia într-un clip devenit viral pe TikTok.

„Chelnerul a adus o sticlă de șampanie Cristal, a deschis-o, a adăugat foiță de aur, coniac de 30 de ani, mi-a dat o carte imensă să o semnez, am fost tratați regește”, a continuat ea.

Dar cocktailul nu costa 18,90 lire sterline, cât credea ea, ci 1980 de lire.

„Și apoi au a venit cu nota plată de aproape 2.000 de lire sterline și am spus: „nu îmi permit să plătesc asta”. I-am arătat soțului meu nota și a fost furios pe mine, așa că m-a lăsat acolo singură să mă ocup de ea”, a continuat femeia.
Lynsey, proprietara unui salon de bronzat, a spus că a crezut că va face „un atac de cord” la ideea că va trebui să plătească acea sumă uriașă.

„I-am spus barmanului: „îmi pare atât de rău, habar nu aveam că este 1890 de lire sterline”. În meniu scria 1, 8, pauză, 9, 0, așa că am presupus că era 18,90 lire sterline. Restul prețurilor băuturilor erau scrise ca „19,90 GBP” dar acesta era „1890”, așa că a fost cu siguranță greșeala mea, dar a fost una sinceră”, a continuat femeia.

„Așa că am început să intru în panică, chelnerul a intrat și el în panică. A chemat managerul. Totul a fost foarte discret. Mi-sa spus: „e în regulă, nu-ți face griji, du-te camera ta, bucură-te de vacanță și vom rezolva totul””, a spus femeia.

Chiar dacă a scăpat fără să plătească suma uriașă, Lynsey spune că va verifica de fiecare dată prețul produselor pe care le comandă.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri