O femeie din Australia care s-a rătăcit în pădure a supraviețuit 5 zile cu acadele și o sticlă de vin. Decizia care i-a salvat viața

Data publicării:
Femeia a fost găsită la 60 de kilometri distanță de cel mai apropiat oraș.
Femeia a fost găsită la 60 de kilometri distanță de cel mai apropiat oraș. Foto: captură Twitter

O femeie care s-a rătăcit într-o pădure din Australia a fost salvată după ce a supraviețuit cinci zile cu acadele și o sticlă de vin, potrivit poliției citate de Business Insider.

Femeia în vârstă de 48 de ani, identificată de poliție ca Lillian, a luat-o pe un drum greșit încercând să ajungă la Barajul Dartmouth.

După ce a ajuns într-o fundătură, mașina ei a rămas blocată în timp ce încerca să întoarcă. Pentru că în zonă nu exista semnal de telefonie mobilă, nu a putut să ceară ajutor.

Poliția a început s-o caute la rugămintea familiei, care nu a reușit să dea de Lilian.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imagini postate pe Twitter de Poliția Victoria arată momentul în care o echipă de căutare aflată într-un elicopter i-au observat mașina pe terenul deluros, în timp ce Lillian făcea semne disperate.

„Lillian a fost găsită la 60 de kilometri distanță de cel mai apropiat oraș și, din cauza problemelor de sănătate, nu a încercat să pornească după ajutor, așa că a rămas la mașina ei”, a spus un polițist din Wodonga, Martin Torpey, adăugând că femeia a avut „bunul simț” să nu „rătăcească prin pădure”.

Deoarece plănuia doar o excursie de o zi, Lillian „luase cu ea doar câteva gustări și acadele, dar fără apă”. Din fericire, s-a întâmplat să aibă o sticlă de vin pe care o cumpărase cadou pentru mama ei, cu care „s-a descurcat”, a spus Torpey.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri