Opt adolescente care s-au cunoscut online sunt acuzate de încolțirea și uciderea unui bărbat pe o stradă din Toronto

Data publicării:
politisti in ottawa
FOTO Profimedia Images

Opt adolescente, cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, care par să se fi cunoscut pe rețelele de socializare, sunt acuzate de uciderea unui bărbat de 59 de ani care a fost înjunghiat în centrul orașului Toronto, informează The Guardian.

Poliția presupune că suspectele l-au încolțit, atacat și înjunghiat pe bărbat duminică dimineață, în apropierea gării centrale din Toronto. Trei dintre acuzate au 13 ani, trei au 14 ani și două au 16 ani.

Identitatea victimei nu a fost dezvăluită, însă detectivul Terry Browne de la divizia de omucideri din Toronto a declarat că bărbatul intrase recent în sistemul de adăposturi sociale al orașului.

"Are familie în zonă, deci nu aș spune neapărat că este fără adăpost, ci mai degrabă un om care trece printr-o perioadă grea", a declarat detectivul Browne.

Browne a mai spus că poliția a răspuns unui apel duminică noapte, potrivit căruia trecătorii semnalau prezența unui bărbat cu răni "prin înjunghiere".

Poliția a anunțat că cel mai probabil adolescentele l-au atacat și înjunghiat pe bărbat după o altercație. Victima a fost transportată la spital cu răni grave, însă a murit la scurt timp.

Ofițerii de poliție le-au arestat pe fete după interogarea martorilor din zonă și au recuperat mai multe arme de la locul faptei.

Anchetatorii cred că adolescentele s-au cunoscut pe rețelele de socializare și provin din diferite părți ale orașului, însă motivul pentru care s-au întâlnit în acea seară rămâne necunoscut.

"Nu le-aș descrie ca pe o bandă în acest moment, însă ceea ce presupunem că s-a petrecut în acea seară seamănă cu ceea ce numim în mod normal o încolțire a victimei", spune Browne.

Trei dintre suspecte au mai avut contact cu poliția în trecut. Tinerele au apărut în fața instanței duminică și vor apărea din nou pe 29 decembrie.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri