Povestea bizară a lui „Pablo”, mielul găsit într-o mașină cu heroină și chipsuri

Data publicării:
mielul pablo pe bancheta din spate a unei masini langa o punga cu chipsuri
Povestea bizară a lui „Pablo”, mielul găsit într-o mașină cu heroină și chipsuri. Foto: Twitter/ Road Policing Scotland

Când polițiștii din Scoția au oprit o mașină care transporta droguri în valoare de 10.000 de lire sterline, nu se așteptau să găsească un miel pe bancheta din spate, lângă o pungă de chipsuri, relatează The Independent.

Mașina a fost oprită lângă Glasgow, în aprilie, având ca rezultat arestarea tuturor pasagerilor – mai puțin mielul.

Polițiștii au spus atuncianimalul a fost preluat pentru îngrijire de un fermier din zonă, care i-a dat lapte și vitamine.

După ce poliția a aflat de unde provine mielul folosind cipul din urechea acestuia, animalul a a fost în cele din urmă returnat proprietarei, Kirsty Mair.

Tânăra de 25 de ani conduce ferma North Lanrigg Farm, în North Lanarkshire, împreună cu tatăl ei, Robin. Ea a aflat despre furtul mielului abia când polițiștii au apărut la ușa ei.

Ea a botezat apoi mielul „Pablo”, după baronul columbian al drogurilor Pablo Escobar.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mair a povestit pentru The Times că a văzut o postare pe rețelele sociale de la Poliția din Scoția pe 23 aprilie despre miel.

„Când am văzut poza mi s-a părut că seamănă foarte mult cu mieii noștri”, a spus ea.

Poliția din Scoția a făcut glume pe Twitter despre descoperirea neobișnuită din mașina traficanților de droguri. De asemenea, agenții i-au mulțumi  unui câine polițist care a găsit drogurile.

Câinele polițist Billy a intrat în mașină și a indicat că există droguri acolo. Polițiștii au recuperat heroină, cu o valoare stradală estimată la 7.000 de lire sterline și cocaină, în valoare estimată de 3.000 de lire sterline”, a spus poliția într-un comunicat.

Doi bărbați, de 52 și 53 de ani și o femeie, de 38 de ani, au fost arestați și acuzați de infracțiuni legate de droguri”, a mai spus poliția.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri