Povestea virală a femeii care a călătorit 5.000 de kilometri pentru nunta prietenei ei, dar a ajuns din greșeală la altă petrecere

Data publicării:
cuplu imbratisat in ziua nuntii
Foto: Getty Images

O femeie care a călătorit aproape 5.000 de kilometri, din Washington DC în Glasgow, pentru a participa la nunta prietenei ei a devenit virală după ce a povestit că a ajuns la căsătoria altor oameni, relatează The Independent.

Arti Mala a povestit că a participat la cununia religioasă prietenei ei, dar a decis să se întoarcă la camera închiriată pe Airbnb aflată la „cinci minute distanță” pentru a se schimba și a se odihni puțin înainte de recepție. Dar ploaia și faptul că nu a găsit un taxi la timp au făcut-o să întârzie și, din greșeală, a ajuns la altă adresă.

În clipul inițial distribuit de Mala, care a strâns peste 430.000 de vizualizări, se vede cum femeia se întâlnește cu altă pereche de miri, în loc de prietena ei și soțul acesteia. Cu toții au văzut partea amuzantă a lucrurilor și au râs împreună de această gafă, înainte ca Mala să ia un Uber pentru a ajunge la locul potrivit.

Cu toate acestea, a întârziat atât de mult la nuntă, încât a ratat discursurile mirilor și prietenilor. Într-un alt clip, ea a spus că trebuia să fie „videograful neoficial” al cuplului, dar a ratat câteva momente cruciale.

Femeia a explicat că nu s-a gândit că mașinile vor circula atât de încet din cauza ploii și că, din grabă, a băgat o adresă greșită în aplicația Uber. A ajuns tot la o sală de evenimente, cu nume asemănător, unde avea loc o altă nuntă.

„Odată ajunsă acolo, am alergat spre sală pentru că știam că eram în întârziere. Nimeni de acolo nu mi s-a părut cunoscut, dar asta nu era o problemă, pentru că oricum nu cunoșteam mulți invitați la nuntă”, a povestit ea.

Dar abia când a văzut un afiș pe care scria „Felicitări Caitlyn și Stephen” și-a dat seama că ceva nu era în regulă. Ea a crezut inițial era la intrarea greșită, dar curând și-a dat seama că se afla în cu totul alt loc decât cel în care avea loc nunta prietenei ei.

În timp ce încerca să găsească un taxi, doi bărbați au ieșit pe hol. După ce ea le-a povestit ce a pățit, Mala a descoperit că erau mirele, Stephen, și fratele miresei. Și ei greșiseră adresa inițial, din cauză că cele două săli de evenimente aveau nume foarte asemănătoare.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri