Preşedintele Boliviei s-a rătăcit în junglă timp de o oră în timp ce ajuta la stingerea incendiilor de pădure

Data actualizării: Data publicării:
evo-morales-stinge-incendii-de-padure
Evo Morales, preşedintele bolivian, s-a alăturat pompierilor în lupta cu incendiile care distrug jungla FOTO: Captură Twitter

Preşedintele Boliviei, Evo Morales, s-a pierdut timp de aproape o oră în junglă, miercuri, în timp ce îi ajuta pe pompieri să stingă incendiile de pădure, a povestit el însuşi printre râsete în timpul unei conferinţe de presă, informează El Universo.

„Am trecut printr-o păţanie mică ieri noapte (n.r. - miercuri). Ne-am pierdut timp de aproape o oră, însă mulţumită soldaţilor am putut găsi drumul pentru a ne întoarce”, a declarat şeful statului bolivian.

Un canal de televiziune din ţară a difuzat un scurt clip video în care preşedintele bolivian este văzut strigând: „Unde sunteţi? Unde sunteţi?”. Evo Morales, însoţit de o echipă de pompieri, s-a rătăcit în drumul dinspre satul Caballo Muerto din regiunea San Ignacio de Velasco, în estul ţării.

Morales a declarat că incendiile au reapărut în această zonă – 342 de focare de incendii, mai mult decât dublu faţă de ziua anterioară.

Incendiile de pădure, care au început să se intensifice în august, au mistuit 1,2 milioane de hectare din mai în zone mari ale regiunilor Chiquitania şi Pantanal.

Editor: Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri