Primele reacții la anunțul nașterii fiicei Prințului Harry - Palatul Buckingham și Boris Johnson transmit felicitări

Data actualizării: Data publicării:
Printul Harry si Meghan Markle, la una dintre ultimele lor aparitii in calitate de membri ai familiei regale britanice
Meghan Markle și prințul Harry. Foto: Getty Images

Au apărut primele reacții după anunțul Prințului Harry și lui Meghan Markle cu privire la nașterea fiicei lor, Lilibet Diana – Palatul Buckingham a transmis că membrii familiei regale sunt „încântați de auzul veștii nașterii fiicei ducilor de Sussex”, premierul Boris Johnson a transmis felicitări cuplului princiar, relatează Reuters.

„Regina, Prințul de Wales, Ducesa de Cornwall, ducele și ducesa de Cambridge au fost informați și sunt încântați de vestea nașterii fiicei ducelui și ducesei de Sussex”, a transmis Palatul Buckingham într-un comunicat oficial.

O reacție a venit și din partea prim-ministrului guvernului britanic, Boris Johnson: „Multe felicitări ducelui și ducesei de Sussex pentru nașterea fiicei lor”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Șeful opoziției laburiste de la Londra a transmis, de asemenea, un mesaj pentru cuplul princiar – „Vești minunate! Felicitări ducelui și ducesei de Sussex”, a transmis Keir Starmer.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri