Video&Foto Regina Camilla și Brigitte Macron au jucat ping-pong. Momentul a devenit viral

Data actualizării: Data publicării:
Regina Camilla și Brigitte Macron au jucat ping-pong
S-a întâmplat joi, în timpul unei vizite oficiale a familiei regale în Franța. Foto: Profimedia Images

Imagini virale cu regina consoartă Camilla și prima doamnă a Franței, Brigitte Macron. Cele două au jucat ping-pong, sub privirile amuzate ale regelui Charles al III-lea. S-a întâmplat joi, în timpul unei vizite oficiale a familiei regale în Franța.

S-a întâmplat joi, în timpul unei vizite oficiale a familiei regale în Franța. Foto: Profimedia Images
S-a întâmplat joi, în timpul unei vizite oficiale a familiei regale în Franța. Foto: Profimedia Images

Aflate într-o sală de sport din Saint-Denis, la nord de Paris, pentru a se întâlni cu tineri sportivi, regina Camilla și Brigitte Macron au fost filmate în timp ce încearcă să joace un meci de ping-pong.

Prima doamnă a Franței a părut că se pricepe cât de cât la tenis de masă, în timp ce regina consoartă a întâmpinat câteva probleme, trimițând mingea în plasă de mai multe ori, scrie Daily Mail.

În acest timp, regele Charles, alături de primarul orașului Saint-Denis, Mathieu Hanotin, dar și de ceilalți oameni prezenți în sală, au privit amuzați.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De două zile, Regele Charles și regina Camilla țin tilturile ziarelor prin curtoazia arătată gazdelor franceze. Nici francezii nu s-au lăsat mai prejos și au organizat, miercuri, un dineu somptuos în cel mai impozant palat al Franței, Versailles, acolo unde cuplul regal a fost primit de președintele Emmanuel Macron. Miza acestor puneri în scenă - refacerea relațiilor franco-britanice, după Brexit.

Criticii de modă au remarcat că regina Marii Britanii și Prima Doamnă a Franței și-au sincronizat ținutele, albastru marin. Regina Camilla a purtat o rochie Dior, ca gest de curtoazie pentru gazdele franceze, dar și un set de bijuterii - safire și diamante, care au aparținut reginei Elisabeta a doua - în semn de omagiu pentru fosta suverană și pentru Regatul Unit.

Aceeași marcă Dior a fost și alegerea lui Brigitte Macron, care și-a asortat rochia cu broderii din cristale aplicate.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri